Skip links

Termeni & Condiții

Va rugam sa consultati Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului nostru.

Adresa:

Str. Plutonier Radu Gheorghe nr. 4A, sector 3, București

Telefon:

0772 064 065

E-mail:

hello@marieantoinete.ro

Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea site-ului nostru și a serviciilor oferite de Femini by Marie Antoinette. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție acest document și să ne contactați dacă aveți întrebări.

 1. Despre noi: Femini by Marie Antoinette este un salon de frumusețe situat în București, care oferă o varietate de servicii și tratamente cosmetice. Adresa noastră este Str. Plutonier Radu Gheorghe nr. 4A, sector 3, București. Ne puteți contacta prin telefon la numărul 0772 064 065 sau prin e-mail la adresa hello@marieantoinette.ro.

 2. Programări și anulări: Pentru a vă programa o consultație sau un tratament, vă rugăm să ne contactați prin telefon, e-mail sau prin intermediul formularului de pe site-ul nostru. Vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 24 de ore înainte dacă trebuie să anulați sau să modificați programarea, pentru a evita orice taxă de anulare.

 3. Prețuri și plăți: Prețurile pentru serviciile și tratamentele noastre sunt disponibile pe site-ul nostru și pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă. Plățile pentru serviciile și tratamentele efectuate în salon se pot face în numerar, cu cardul sau prin alte metode de plată acceptate de salon. Plățile online pentru serviciile și tratamentele rezervate prin intermediul site-ului nostru se vor face prin intermediul platformelor de plată securizate.

 4. Responsabilitate: Femini by Marie Antoinette nu își asumă responsabilitatea pentru accidente, leziuni sau reacții adverse care pot apărea în urma utilizării produselor și serviciilor noastre. Dacă aveți preocupări legate de sănătate sau dacă sunteți însărcinată, alăptați sau suferiți de o afecțiune medicală, vă rugăm să consultați un medic înainte de a beneficia de tratamentele noastre.

 5. Drepturile de autor și proprietate intelectuală: Toate materialele și conținutul disponibile pe site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, grafică, logo-uri, fotografii și videoclipuri, sunt proprietatea Femini by Marie Antoinette și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Niciun material de pe acest site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau utilizat în alte scopuri fără acordul prealabil scris al Femini by Marie Antoinette. Încălcarea acestor drepturi poate atrage acțiuni legale.

 6. Confidențialitatea datelor: Colectarea, utilizarea și protecția datelor personale ale clienților noștri sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate, care este disponibilă pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

 7. Legături către alte site-uri: Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă faceți clic pe o legătură către un astfel de site, veți fi redirecționat către site-ul respectiv. Vă recomandăm să consultați termenii și condițiile, precum și politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați, deoarece nu avem control și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, termenii și condițiile sau politicile de confidențialitate ale altor site-uri.

 8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica periodic acești Termeni și Condiții. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru, iar utilizarea ulterioară a site-ului de către dvs. va constitui acceptarea acestor modificări. Vă recomandăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu termenii și condițiile noastre.

 9. Drept aplicabil și jurisdicție: Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice litigiu care decurge din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusivă a instanțelor competente din România.

 10. Contactați-ne: Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la:

 • Femini by Marie Antoinette
 • Str. Plutonier Radu Gheorghe nr. 4A, sector 3, București
 • Număr de telefon: 0772 064 065
 • E-mail: hello@marieantoinette.ro

Actualizat la data: 01.05.2023

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.