Skip links

Tratamente Personalizate

Soluții adaptate pentru frumusețea

și sănătatea pielii tale

Înțelegem că fiecare tip de piele este diferit și necesită o abordare specială. De aceea, oferim o gamă largă de tratamente, de la curățirea facială până la terapii anti-aging, toate concepute pentru a vă oferi cea mai bună experiență de îngrijire a pielii.

Curățarea Facială: Baza oricărei rutine de îngrijire

Curățirea facială este esențială pentru menținerea sănătății și vitalității pielii. Procesul nostru de curățire profundă elimină impuritățile, excesul de sebum și urmele de machiaj, lăsând pielea proaspătă și curată. Aceasta este prima etapă esențială în orice tratament facial și pregătește pielea pentru procedurile ulterioare.

Extracții: Claritate și Curățenie

Extracțiile sunt efectuate cu grijă și precizie pentru a elimina comedoanele (punctele negre) și alte impurități din pori. Această procedură ajută la prevenirea și tratarea acneei, lăsând pielea mai netedă și mai clară.

Hidratare Intensă: Elixirul Vieții pentru Pielea Ta

Hidratarea este vitală pentru o piele sănătoasă și radiantă. Tratamentele noastre de hidratare intensă folosesc seruri și măști bogate în nutrienți, care penetrează adânc în piele, restabilind nivelurile de hidratare și oferind un aspect plin de vitalitate și strălucire.

antiacnee

Tratamente Antiacnee:Soluții eficace pentru un ten curat

Acneea poate fi o provocare majoră, dar cu tratamentele noastre specializate, puteți obține controlul asupra acestei probleme. Folosim o combinație de curățare profundă, extracții și tratamente specifice pentru a reduce inflamația, a preveni formarea de noi leziuni și a minimiza cicatricile.

Anti-Aging: Întârzierea Semnelor Timpului

Tratamentele noastre anti-aging sunt concepute pentru a combate semnele îmbătrânirii. De la terapii cu peptide la tratamente cu ultrasunete și masaje faciale, fiecare procedură este destinată să stimuleze producția de colagen, să îmbunătățească elasticitatea pielii și să minimizeze apariția ridurilor și liniilor fine.

De ce să alegi salonul nostru?

La Marie Antoinette, ne dedicăm să oferim tratamente personalizate care să răspundă nevoilor specifice ale pielii dumneavoastră. Fie că este vorba de o nevoie de hidratare, de tratament antiacnee sau de o abordare anti-aging, echipa noastră de experți este aici pentru a vă asigura că fiecare vizită la salonul nostru este o experiență unică și satisfăcătoare. Vă invităm să descoperiți diferența pe care o poate face un tratament personalizat și să vă bucurați de o piele sănătoasă, radiantă și tânără.

Maximiza-ti rezultatele!

Îngrijirea post-tratament

După microdermabraziune, pielea poate fi ușor înroșită și sensibilă, dar aceste simptome se diminuează de obicei în câteva ore. Pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune rezultate și că mențineți pielea sănătoasă după tratament, urmați aceste recomandări post-tratament:

Evitați expunerea directă la soare

și aplicați o cremă cu protecție solară înaltă (SPF 30 sau mai mare) în zona tratată.

Îngrijire si hidratare

Folosiți produse de îngrijire a pielii recomandate de specialist pentru a calma și hidrata pielea.

Nu folosiți

metode tradiționale de exfoliere a pielii, cum ar fi scrub-uri sau perii exfoliante, în zona tratată în primele zile după tratament.

Evitați alcoolul

Evitați să aplicați produse cosmetice care conțin alcool, retinoizi sau exfolianți timp de câteva zile după tratament.

Atentie!

Consultați specialistul dacă observați efecte secundare neobișnuite sau simptome care nu se ameliorează în timp.

Microdermabraziune

Ai intrebari despre procedurile noastre?

Nu ezita sa ne contactezi, pentru a-ti raspunde la toate intrebarile tale.

E-mail:

hello@marieantoinette.ro

Telefon:

0772 064 065

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.